Blog

Freeroad Mazda gaat verhuizen in Zwolle

09:27 06 February in Nieuws
0 Comments
1

Zwolle, 5 februari 2018.

Vanaf 3 april 2018 zal Freeroad Mazda zich vestigen op een nieuwe locatie: Molenland 3 in Zwolle. Precies een jaar na de overname van de activiteiten van Autobedrijf Leerentveld kan hierdoor verdere invulling worden gegeven aan de ambities van Freeroad en de uitstraling en merkbeleving die passen bij het merk Mazda. De nieuwe locatie van Freeroad ligt op een prominente plek op een steenworp afstand van de snelweg A28 op bedrijventerrein de Vrolijkheid.

“Wij zijn bijzonder verguld met de aanstaande verhuizing en geven onszelf hiermee een passend verjaardagscadeau”, aldus Oscar van Veen, directeur Freeroad. Na een succesvol eerste jaar biedt deze locatie Freeroad de gelegenheid verder te groeien met het merk Mazda in de regio Zwolle. Het huidige team van Freeroad Mazda Zwolle bestaat uit 9 medewerkers, waaronder 7 vertrouwelingen die na de overname in 2017 zijn aangebleven. “Het hele team is enorm content met de nieuwe locatie”, aldus Tim Brandt, directeur Freeroad.

Mazda is geen onbekende op het nieuwe adres. Autobedrijf Frans Borgmeijer, het familiebedrijf dat recentelijk de lastige beslissing nam om te stoppen met haar activiteiten, oefende tussen 2006 en 2011 het Mazda-dealerschap uit in Zwolle. “De verhuizing voelt daarom in zekere zin een beetje als thuiskomen”, aldus Oscar van Veen. Net als de vorige bewoner heeft Freeroad het persoonlijke en familiaire karakter hoog in het vaandel. “Onze klant wordt op haar wenken bediend. Ook berijders van andere automerken dan Mazda zijn natuurlijk van harte welkom in onze werkplaats”, vult Tim Brandt aan.

Freeroad voelt zich verenigd met haar medewerkers en klanten, haar ambassadeurs, als een echte familie. Juist de klantgerichtheid en het enthousiasme zijn de belangrijke ingrediënten die Freeroad bij voorbaat Mazda-waardig maakt. In de loop der jaren heeft Freeroad haar eigen identiteit steeds meer vormgegeven. Met kernwaarden als Vrijheid, Aandacht en Passie staat onomstotelijk vast dat de klant centraal staat. Een perfecte match tussen Freeroad en de klant is daarmee gegarandeerd.

No Comments

Post a Comment