Blog

Freeroad Mazda presenteert nieuw familielid

14:58 24 February in Nieuws
0 Comments
0

Zwolle, 24 februari 2021. Met ingang van 1 maart kent Freeroad Mazda in de persoon van Ronald Gol een nieuw gezicht voor de vestiging in Zwolle. Ronald zal als vestigingsmanager de ‘vent voor de tent’ worden. “Wij zijn bijzonder verguld met de komst van Ronald als lokale held en vertrouwen erop dat we met hem de groeikansen voor zowel nieuwe Mazda’s als jong gebruikte auto’s in de regio Zwolle gaan benutten“,  aldus Oscar van Veen, directeur Freeroad. Dé Mazda dealer van Midden-Nederland is vanaf 2017 actief in Zwolle. Freeroad Mazda is gevestigd aan Molenland 3 op bedrijventerrein de Vrolijkheid.

Als Sales Professional bekleedde Ronald Gol een decennium lang diverse managementfuncties bij Phone House Nederland om vervolgens, vijf jaar geleden, zijn passie te volgen door in ‘zijn’ Zwolle de overstap te maken naar de automobielbranche. Na zijn waardevolle kilometers bij Alphabet Occasions en Van Mossel Land Rover heeft Ronald inmiddels de bandensporen verdiend die hem bij Freeroad Mazda Zwolle de juiste man op de juiste plaats maakt.

Mede als gevolg van de coronacrisis staat de branche flink onder druk. In lijn met het rebelse en eigenwijze karakter van Mazda acht Freeroad juist het omdenken relevanter dan ooit. Achter de schermen zit men daarom niet stil. “De liefde voor auto’s en autorijden staat bij ons centraal. De ontwikkelingen van het merk Mazda duiden op een intrigerende toekomst. Bovendien durven wij met zekerheid te zeggen dat er mede door de expertise van Ronald met de verkoop van jong gebruikte auto’s nog veel winst is te behalen“, vult Tim Brandt aan, directeur Freeroad.

Freeroad voelt zich verenigd met haar medewerkers en klanten, haar ambassadeurs, als een echte familie. Juist de klantgerichtheid en het enthousiasme zijn de belangrijke ingrediënten die Freeroad onderscheidend maakt. In de loop der jaren heeft Freeroad haar eigen identiteit steeds meer vormgegeven. Met kernwaarden als Persoonlijke aandacht, Ambitie, Passie en Blijven verbeteren staat onomstotelijk vast dat bij Freeroad de klant op pole position staat.

——————————————-

Voor meer informatie:

Freeroad
Oscar van Veen | Tim Brandt
06-1136 6340 | 06-2477 6290
info@freeroad.nl

No Comments

Post a Comment

WhatsApp chat