Blog

Freeroad steunt Make-A-Wish Nederland

15:40 23 January in Nieuws
0 Comments
0

Freeroad zal van 26 tot 28 maart 2020 deelnemen aan de MAIN Energie Business Challenge, een jaarlijks door ondernemers uit Flevoland georganiseerde autorally met als doel om geld in te zamelen voor een goed doel. Team Freeroad zal op donderdag 26 maart met twee bestickerde auto’s naar Luxemburg rijden om vervolgens op 28 maart weer terug te keren op de Grote Markt in Almere.

Het goede doel waarvoor geld wordt ingezameld is Make-A-Wish Nederland. Zij vervult al 30 jaar de allerliefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Een moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. Het verwezenlijken van deze wens heeft op ieder kind een magisch effect. Echt een goed doel dat door Freeroad wordt omarmd.

Wat vragen wij?

Middels een donatie, een sponsorbijdrage en (eventueel) een bedrijfslogo op onze auto’s help jij mee van dit initiatief een succes te maken. Doneren kan heel eenvoudig online via:
https://businesschallenge.eu/ → Team steunen → Team Freeroad

Vanzelfsprekend komen wij graag persoonlijk met je in contact om mogelijkheden voor jouw ondersteuning te bespreken. Neem daarom vooral en gerust contact op met één van onze teamleden:
Tim Brandt (Directeur|Eigenaar Freeroad) – tim.brandt@freeroad.nl | 06 – 2477 6290
Oscar van Veen (Directeur|Eigenaar Freeroad) – oscar.van.veen@freeroad.nl | 06 -1136 6340
Sander Greve (Verkoopmanager Fleet|Lease) – sander.greve@freeroad.nl | 06 – 5266 9759
Mike Mulder (Verkoopadviseur Particulier) – mike.mulder@freeroad.nl | 06 – 5755 7809

Wij vertrouwen erop dat ook jij dit initiatief omarmt en kijken uit naar je reactie!

No Comments

Post a Comment