Blog

Mazda-dealer Freeroad neemt Autobedrijf Leerentveld Zwolle over

11:42 27 March in Geen categorie
17

 Waddinxveen, 27 maart 2017. Freeroad, Mazda-dealer voor Almere en omliggende regio, neemt per 1 april a.s. de Mazda-dealeractiviteiten van Autobedrijf Leerentveld B.V. in Zwolle over van de huidige eigenaren, Berry en Patrick Leerentveld. De overname is tot stand gekomen in goed overleg met importeur Mazda Motor Nederland. De vestiging in Zwolle zal met het huidige team van medewerkers op de huidige locatie aan de Burgemeester Roelenweg 19 worden voortgezet onder de naam Freeroad Zwolle.

Freeroad is sinds 2009 Mazda-dealer en kwam in 2015 in nieuwe handen. De huidige eigenaren, automotive professional Tim Brandt, financieel expert Oscar van Veen en ondernemer Marc-Paul Brandt, hebben Freeroad Almere in korte tijd laten groeien als erkend automobielbedrijf door meer focus te leggen op klanttevredenheid, ondernemerschap en digitaal. “Wij zijn een ambitieuze mobiliteitsaanbieder en we hebben veel vertrouwen en geloof in het merk Mazda. Daarom past deze uitbreiding zeer goed in onze groeistrategie”, vertelt Tim Brandt, directeur Freeroad. “De overname betekent een aanzienlijke uitbreiding van ons huidige bewerkingsgebied“, vult Oscar van Veen aan, directeur Freeroad. “Met deze overname worden wij nu verantwoordelijk voor een groter deel van Midden-Nederland. Uiteraard zullen wij alle voordelen die de schaalvergroting met zich mee brengt uitrollen, maar wij hechten vooral veel waarde aan lokale betrokkenheid bij ons bewerkingsgebied.”

De directie van Freeroad heeft zich vanaf de start in 2015 in Almere echt op de kaart gezet”, vertelt Rolf van Rees Vellinga, directeur Sales & Network van Mazda Motor Nederland. “Met een sterke focus op de lokale markt is Mazda sterk gegroeid in Almere en omstreken.  De uitbreiding richting Zwolle is een logische en past binnen de netwerkstrategie van Mazda Motor Nederland. Wij zijn erg blij dit met Freeroad te gaan doen, om zo de komende jaren verder te groeien met het merk Mazda in de regio Zwolle”.WhatsApp chat