Jeep

``Beleef ongelimiteerd avontuur``

De geschiedenis van het merk Jeep gaat zeven decennia terug en is de authentieke Sport Utility Vehicle (SUV) met toonaangevende mogelijkheden, vakmanschap en veelzijdigheid voor avontuurlijk ingestelde mensen. Met Jeep kunt u maximaal van het leven genieten, een complete lijn modellen geeft eigenaren het veilige gevoel om iedere reis vol vertrouwen aan te vangen.

Jeep Renegade: De meest veelzijdige compacte SUB ooit

Met volop details die zijn avontuurlijke karakter en het rijke verleden van Jeep onderstrepen, combineert de geheel nieuwe Jeep Renegade meer dan zeventig jaar merkhistorie met een frisse nieuwe styling en state-of-the-art technologie.

 

Werelden om te ontdekken en avonturen om te beleven. U zoekt een auto die nagenoeg alles aankan. De Jeep Renegade heeft alles wat u nodig heeft en niets wat u kunt missen. Van de stoere, zelfverzekerde uitstraling  tot de karakteristieke grille met zeven sleuven: de nieuwe Renegade is in elk detail een échte Jeep. Deze nieuwe compacte SUV is het perfecte reisgezelschap, of u nu in de stad rijdt , waar zijn grote wendbaarheid van pas komt, of nieuwe paden gaat ontdekken, waar u zijn off-road capaciteiten zult waarderen.

 

Graag vragen wij uw aandacht voor een speciale versie van de Renegade die met zijn prestaties, techniek en typische Jeep karakter op maat gesneden is voor de stad: de Renegade Black Line. Mysterieuze duisternis ontmoet onverwachts avontuur. Ervaar de high-tech details, premium interieur en superieure Jeep capaciteiten in één uitdagende uitvoering.

Jeep Cherokee: Midsize SUV en authentiek Jeep

De nieuwe Cherokee is ontworpen voor de toekomst. Zijn stoere, dynamische design bouwt voort op dat van zijn legendarische voorgangers, maar zijn zelfverzekerde, moderne looks maken hem helemaal van deze tijd. De imposante wielen zorgen daarbij voor een krachtige uitstraling en een soevereine aanwezigheid op de weg.

 

Ten opzichte van het basismodel Sport beschikt de Longitude-versie over een rijkere uitrusting, terwijl de Limited-versie nog meer luxe biedt en de Trailhawk zich onderscheidt door zijn voortreffelijke terreinprestaties. De Overland combineert de nieuwste hightech-voorzieningen met het meest exclusieve interieurelementen die Jeep te bieden heeft.

 

De Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.

Jeep Wrangler: De authentieke off-road pionier

De Jeep Wrangler kent letterlijk geen beperkingen. Het vernieuwde interieur biedt extra stijl en raffinement, maar met zijn legendarische off-road prestaties blijft hij trouw aan zijn afkomst.

 

De Jeep Wrangler Unlimited is uitgerust met componenten die u de vrijheid geven om te gaan en te staan waar u wilt. Het vernieuwde luxueuze soft-touch interieur is met chroomdetails verrijkt en biedt extra stijl en raffinement. De nieuwe Wrangler Unlimited is net zo avontuurlijk als voorheen, maar met een vleugje meer luxe en comfort. Niet voor niets is het model de erfgenaam van een roemrucht icoon dat model staat voor 70 jaar vrijheid en avontuur.

Jeep Grand Cherokee: De meest geprezen SUV ooit

De Grand Cherokee herdefinieert prestaties, design en comfort en is de meest bekroonde SUV ter wereld. De Grand Cherokee gaat alle verwachtingen te boven. Hij is gecreëerd om van zich te doen spreken. Kracht, luxe, functionaliteit en elegantie zijn de kernwoorden.

Klaar voor een proefrit of gewoon meer informatie?

Heeft u interesse in een proefrit of wilt uw vrijblijvend meer informatie ontvangen over dit model, dan nemen we graag contact met u op. U kunt ons altijd bellen, maar indien u liever het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. Geeft u aan welke datum en tijd u het beste schikt, dan houden we daar rekening mee!

WhatsApp chat