Mazda MX-30: direct bestellen

”Nu te bestellen bij Freeroad: de royale Mazda MX-30 First Edition”

De nieuwe Mazda MX-30 is in Nederland te bestellen vanaf 23 oktober 2019. De 100% elektrische crossover is nu direct te bestellen bij Freeroad als gelimiteerde First Edition. Kiezen voor de MX-30 is daarmee heel gemakkelijk: voorzien van alle uitrusting die je maar kunt wensen, je kiest alleen nog de kleur en het interieur.

 

Je rijdt de First Edition uitvoering voor slechts €33.990 en zakelijk vanaf €82 bijtelling in 2020. Genoemde prijs voor de Mazda MX-30 First Edition is inclusief BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic 3-tone lak. De MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn.

Ja! Ik bestel de nieuwe Mazda MX-30 direct!

Kies je kleur & interieur

Exterieur kleur

De Mazda MX-30 is zonder meerprijs voorzien van het bijzondere Ceramic Metallic. WIl je echt iets bijzonders dan kies je een van de metallic 3-tone kleuren waarbij het dak in pianozwart en de bovenzijde van de flanken in zilver of dark is uitgevoerd. Kijk hier voor een exacte weergave van de beschibare kleuren.

Interieur

Het interieur is opvallend met de donkergrijze stof van gerecyclede PET-flessen en ecologische kurk in middenconsole en armsteun. Voor de bekleding maak je keuze uit twee opties:

– Modern: wit kunstleder met lichtgrijze stoffen zitting

– Industrieel: donkerbruin kunstleder met zwart denim zitting

Interesse in de nieuwe Mazda MX-30?

Heeft u interesse in de nieuwe Mazda MX-30 of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en dan nemen we graag contact met u op.

Vraag meer informatie aan