Mazda MX-30: technische specificaties

”La­den zo­als jij wilt”

We hebben over elk detail nagedacht bij de Mazda MX-30. Het beste laad je hem via een (snel)laadstation, zodat je altijd en overal terecht kunt. Met een 50kW snellader is de Mazda MX-30 binnen 30-40 minuten tot 80% opgeladen. Met een 22kW laadpaal is hij volledig opgeladen in 4,5 uur. Opladen via een standaard stopcontact is mogelijk, maar het is sneller en veiliger om een laadpaal te gebruiken.

We hebben een speciaal aanbod voor een laadpaal thuis inclusief basisinstallatie voor slechts €1.598. Met deze laadoplossing kun je snel, simpel en veilig je 100% elektrische crossover opladen terwijl je slaapt.

 

Hoe rijdt dat nou, zo’n elektrische crossover van Mazda? Daar kunnen we kort over zijn: als een Mazda. Want net als onze andere modellen is ook de Mazda MX-30 ontwikkeld rondom de bestuurder. Dat betekent dat we geen enkele concessie hebben gedaan op het gebied van rijbeleving. Uit onderzoek blijkt dat een range van 200 km voor 95 % van de ritten voldoende is. Daarom hebben onze vakmensen bewust gekozen voor een compacte accu, die zorgt voor een bijzonder dynamisch en licht rijgedrag. Alles klopt en voelt direct vertrouwd. Dat maakt deze Mazda onmiskenbaar Mazda. Je moet alleen opladen in plaats van tanken.

Technische specificaties Mazda MX-30 First Edition* ‘E-Skyactiv 141’

Bereik

Motortype

Prestaties en verbruik

Batterij en laadsysteem

Maten & gewichten

* Alle technische gegevens zijn onder voorbehoud van de officiële homologatie en kunnen mogelijk nog aangepast worden.
** Volgens Europese WLTP-cyclus. De actieradius kan variëren door energieverbruikende factoren, o.a. rijstijl, snelheid en temperatuur.
*** Voertuigen worden goedgekeurd volgens de nieuwe goedkeuringsprocedure WLTP (Verordening (EU) 1151/2017; Verordening (EG) 715/2007). Ter vergelijking worden NEDC-waarden als referentiewaarden gebruikt. Deze zijn vastgesteld overeenkomstig uitvoeringsverordening (EU) 1153/2017.
**** Inclusief ruimte onder laadvloer.
***** Massa van het voertuig in bedrijfsklare (en onbeladen) toestand voorzien van de standaarduitrusting, incl. koelvloeistof, smeermiddelen, volle accu, reservewiel en gereedschap (indien van toepassing) en de bestuurder.
****** Massa ledig voertuig is het gewicht van het voertuig zonder passagiers of lading. Massa ledig voertuig wordt onder meer toegepast voor het vaststellen van de motorrijtuigenbelasting en de verzekeringspremie.
Mazda Motor Nederland heeft deze specificatielijst met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar behoudt zich het recht voor om veranderingen door te voeren in de specificaties en uitrusting als resultaat van voortdurende productontwikkeling. Wijzigingen in constructie, uitrusting, specificaties of leverbare versies, alsmede drukfouten, zijn voorbehouden.

Interesse in de nieuwe Mazda MX-30?

Heeft u interesse in de nieuwe Mazda MX-30 of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en dan nemen we graag contact met u op.

Vraag meer informatie aan