Veeley

”Dé elektrische step voor forenzen en toeristen”

U bent een wereldburger met lef. U denkt out of the box, praktisch, modern en doelgericht. U staat voor kwaliteit en durft dat ook te tonen. U heeft oog voor design maar vraagt ook om prestaties. U loopt voorop maar niet in het oog. U denkt in alle leeftijden.

U leeft in en om de grote stad maar heeft genoeg vrije tijd om van leuke en mooie dingen te genieten. U denkt op lange termijn en ziet een investering als verstandig. U kent de waarde van kwaliteit bij aankoop en zeker na jaren van gebruik.

U houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staat open voor nieuwe vormen van transport. Duurzaamheid is onderdeel van uw leven en u maakt dat ook waar. U bent vernieuwend en durft een risico te nemen. U denkt strategisch en bewust.

Een wereldburger als u heeft geen gewone elektrische step, maar een Veeley. En wist u dat de Veeley onder de wet snorfietsen valt? Dat betekent dat de Veeley in heel Europa zonder problemen de openbare weg op mag!

Veeley: specificaties

”Baanbrekende en revolutionair design filosofie”

De design filosofie van Veeley is baanbrekend en revolutionair. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. Bovendien is de Veeley getest en goedgekeurd op basis van EU directive nr. 168/2013, dat betekent dat hij in heel Europa op de openbare weg mag!

Bestel direct!

“Nu te bestellen bij Freeroad: de Veelay V5”

Veeley heeft heel erg veel tijd en geld gestopt in marktonderzoek, de ontwikkeling, de matrijzen en het gereedschap voor de bouw van de mooiste en misschien wel de beste elektrische step van dit moment. Ieder detail is onder de loep genomen om deze bijzondere elektrische step naar een ongekend niveau te brengen. Qua design, qua onderdelen, qua rijeigenschappen en zeker ook qua service willen zij de top bereiken.

WhatsApp chat