Blog

Tot en met 9 februari 2021: Werkplaats geopend, showroom gesloten

11:24 15 December in Nieuws
0 Comments
0

Almere, 15 december 2020. U blijft van harte welkom in onze werkplaatsen. Voor een veilig en verantwoord bezoek hebben wij diverse maatregelen getroffen, waarin wij onze beslissingen baseren op de berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

Een veilig en verantwoord bezoek, we doen het samen!

Showroom online geopend

Onze fysieke showrooms zijn gesloten tot en met 9 februari 2021. Maar mocht u op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto dan helpen wij u graag online. Bekijk ons zeer ruime aanbod. Onze adviseurs staan vervolgens klaar om al uw vragen te beantwoorden via telefoon, chat, videogesprek, email of WhatsApp.

Bekijk ons aanbod

Een stapje extra

Een proefrit en/ of taxatie aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u een auto kopen dan bezorgen wij de auto graag bij u thuis. Heeft uw auto onderhoud nodig dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Veiligheid voorop: onze voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het fijn om u nog altijd te kunnen verwelkomen in onze werkplaatsen, alleen schudden we nu even geen handen, dragen wij mondkapjes en houden we altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Daarnaast besteden we extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.

Wij staan voor u klaar

Natuurlijk denken we ook nu graag met u mee. Samen komen we altijd tot een passende oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking. Graag tot ziens!

No Comments

Post a Comment

WhatsApp chat