Blog

Vanaf 3 maart 2021: Showroom geopend op afspraak

16:24 26 February in Nieuws
0 Comments
0

Almere, 26 februari 2021. Wij mogen u vanaf 3 maart weer verwelkomen in onze showrooms voor een bezoek op afspraak! Wij stellen uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop en dus hebben wij alle voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilig bezoek mogelijk te maken. U plant eenvoudig een afspraak bij ons in. Doe dit minimaal 4 uur van te voren, plan een tijdslot ban een uur en kom met maximaal 2 personen. Wij zijn er klaar voor de auto’s staan weer te glimmen en de koffie staat klaar.

Contact

Shop online

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto, maar komt u liever niet naar de showroom? Neem dan telefonisch, via Whatsapp of via het contactformulier contact met ons op en dan bespreken wij de mogelijkheden met u. Want een proefrit of taxatie aan huis behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Uiteraard zijn onze werkplaatsen gewoon geopend zoals u dat altijd gewenst was van ons.

Bekijk ons aanbod

Veiligheid voorop: onze voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het fijn om u nog altijd te kunnen verwelkomen in onze werkplaatsen, en per 3 maart op afspraak ook in de showroom, alleen schudden we nu even geen handen, dragen wij mondkapjes en houden we altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Daarnaast besteden we extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.

Wij staan voor u klaar

Natuurlijk denken we ook nu graag met u mee. Samen komen we altijd tot een passende oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking. Graag tot ziens!

No Comments

Post a Comment

WhatsApp chat