Blog

Werkzaamheden Polderdreef | Freeroad Almere blijft altijd bereikbaar

20:03 25 June in Nieuws
0 Comments
0

Van juli tot en met november 2019 worden er werkzaamheden uitgevoerd nabij Freeroad Almere. De Polderdreef krijgt nieuw asfalt en er is een herinrichting van de rotonde bij het tankstation. De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd. Natuurlijk blijft Freeroad Almere bereikbaar! Het bedrijventerrein Poldervlak, waarop Freeroad gevestigd is, kent tijdens Fase 1 (van 13 juli tot en met 28 juli 2019) haar ingang via de Bolderweg en de busbaan. Het bedrijventerrein heeft gedurende deze periode van twee weken een tijdelijke uitrit, recht tegenover Freeroad.
Voor nadere informatie over de werkzaamheden aan de Polderdreef verwijzen wij u naar de website:
buiten.almere.nl/werkzaamheden-polderdreef.

Fase 1 A

13 t/m 21 juli

Let op! Verkeer tussen de Buitenring en rotonde Molenweg kan alleen vanaf de Buitenring richting Doemere rijden. Verkeer tussen Molenweg en Doemere kan in twee richtingen rijden.
De bedrijven gevestigd op bedrijventerrein Poldervlak zijn tijdens het ombouwen van de rotonde Spijltbakweg bereikbaar via de Bolderweg en de busbaan en er komt een tijdelijke uitrit, exact tegenover Freeroad Almere.

Fase 1 B

21 t/m 28 juli

Let op! Verkeer tussen de Buitenring en rotonde Molenweg kan alleen vanaf de Buitenring richting Doemere rijden. Verkeer tussen Poldermolenweg en Doemere kan in twee richtingen rijden.
Bouwmeesterbuurt is bereikbaar via rotonde Molenweg en via de Sportlaan. Molenbuurt is bereikbaar via rotonde Molenweg en kruising Papiermolenweg of via Torontoweg/Staalstraat.

No Comments

Post a Comment