Diensten

”Welcome to the Family”

Als full service automobielbedrijf biedt Freeroad alle producten, diensten en faciliteiten die van een modern en vooruitstrevend automobielbedrijf mogen worden verwacht. Vanuit een professionele organisatie staat de klant centraal, waarbij invulling wordt gegeven aan de individuele behoefte aan mobiliteit.

 

Vrijheid, Aandacht en Passie zijn verenigd in de filosofie van Freeroad. In onze belevingswereld is gekozen voor onderscheidende merken welke een rijke historie hebben. Japanse betrouwbaarheid (Mazda), Amerikaanse stoerheid (Jeep, Chrysler, Dodge) en Italiaanse schoonheid (Alfa Romeo, Lancia). Deze  merken onder één dak staan symbool voor onze filosofie en onderscheiden zich op kernzaken als design, uitstraling, uitrusting, rijeigenschappen en exclusiviteit. Onze filosofie vertaalt zich in de zorg en toewijding waarmee wij u van dienst zijn. Niet voor niets voelen ondernemende mensen uit heel Midden-Nederland zich aangetrokken tot Freeroad.

Onderhoud & Reparatie

Zelfs bij een auto van hoge kwaliteit is tijdig onderhoud noodzakelijk. Freeroad is de plaats waar auto’s van alle merken en bouwjaren in uitstekende conditie worden gehouden.

Onderdelen

In ons magazijn beschikken we over een zeer uitgebreide voorraad originele onderdelen voor de merken Mazda, Chrysler en Dodge. Hierdoor kunnen we u en uw auto snel op weg helpen.

Garantie

Bij aanschaf van een auto kijkt u natuurlijk ook naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van het automobielbedrijf waar u hem aanschaft. En gelijk heeft u!

Financieren en Verzekeren

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw droomauto, biedt Freeroad een aantal interessante oplossingen die het bezit van een auto eenvoudiger en aantrekkelijker maken.

Klaar voor een proefrit of meer informatie?

Heeft u interesse in een proefrit of wilt uw vrijblijvend meer informatie ontvangen over een model, dan nemen we graag contact met u op. U kunt ons altijd bellen, maar indien u liever het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. Geeft u aan welke datum en tijd u het beste schikt, dan houden we daar rekening mee!

Contact of proefrit aanvragen