Zakelijk financieren en leasen

Voor ondernemers zijn er specifieke lease mogelijkheden. Of u nu eigenaar wilt zijn of alleen wilt huren, en of u alles zelf wilt regelen of alles wilt laten regelen, wij bieden een regeling die bij u past. Vindt u het gebruik van uw auto belangrijker dan het bezit en wilt u dat wij zorgen voor al uw autozaken, zoals de verzekering, reparatie en onderhoud? Kies er dan voor om uw auto te leasen. Wilt u uiteindelijk eigenaar worden van de auto en alle autozaken juist in eigen beheer houden? Dan is het financieren van de auto de juiste keuze.

 

Onze dienstverlening voor mkb- en fleetsales biedt vele mogelijkheden. Wij werken samen met alle, in de VNA verenigde, leasemaatschappijen. Wij zijn daarom in staat om concurrerende aanbiedingen op het gebied van leasing van alle automerken te realiseren.

Financial Lease

In geval van Financial Lease financiert u uw auto(‘s), waarbij een aanbetaling of inruilauto kan worden ingebracht. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde ‘slottermijn’. U wordt direct economisch eigenaar van de desbetreffende auto(‘s), waardoor u de btw kunt terugvorderen, en kosten zoals afschrijving en rente zijn fiscaal aftrekbaar. U bepaalt de looptijd van de maandelijkse termijnen. De kosten met betrekking tot de aanschaf van uw auto(‘s) staan vast, waardoor u precies weet hoeveel en hoelang u betaalt.

Operational Lease

Bij Operational Lease ‘verhuurt’ de financier de auto(‘s) aan u en blijft de financier gedurende de looptijd zowel economisch als juridisch eigenaar. Hierbij is uw voordeel dat u fiscaal als huurder wordt aangemerkt en de investering niet op de balans hoeft te activeren (zgn. off-balance). Aan het einde van de looptijd heeft u 3 opties: u kunt de looptijd in overleg verlengen, u kunt de auto(‘s) overnemen, of u kunt de auto inleveren en (een) andere auto(‘s) aanschaffen of leasen.