Mazda

”Onconventioneel, tot in de kleinste details”

Mazda is geen doorsnee automerk. Door de vele uitdagingen in het verleden en de unieke kijk van medewerkers op de wereld, kiest Mazda juist voor een onconventionele benadering om zichzelf steeds te verbeteren. Deze aanpak heeft Mazda veel goeds gebracht, waaronder de revolutionaire technologieën die kenmerkend zijn voor de auto’s. Iets waar Mazda trots op is.

 

De toekomst is veelbelovend voor Mazda, van bezielde beweging tot radicaal vernieuwde motoren. Met 100 jaar innovatie blijft Mazda zoeken naar oplossingen waar anderen alleen maar van kunnen dromen. De toekomst van Mazda gaat over andere manieren van auto’s maken. Auto’s die pittiger, makkelijker te besturen en zuiniger zijn. Die comfortabeler rijden en wendbaarder zijn, maar ook lichter en compacter. Geen gemakkelijke klus. Mazda gaat de uitdaging graag aan.

Mazda CX-3: Alles behalve bescheiden

Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de nieuwe Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen volgens het KODO design mag de Mazda CX-3 er zijn. Met zijn vloeiende lijnen is het een plaatje om te zien.

 

Dankzij SKYACTIV Technology is de Mazda CX-3 ook nog eens heel dynamisch. Het maakt niet uit of u zich in druk stadsverkeer bevindt of op een lange rit bent. Met de Mazda CX-3 heeft u overal rijplezier. Ontdek hem bij Freeroad.

Mazda CX-30: Een nieuw geluid

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

 

Zowel interieur als exterieur zijn door ons ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, waarin de kunst van het weglaten centraal staat. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen voelt de binnenkant ook bijzonder rijk aan. En dat is op z’n zachtst gezegd uniek voor een crossover.

 

De nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

Mazda CX-5: Zuinige krachtpatser

De bekroonde Mazda CX-5 blijft zich ontwikkelen als de beste in zijn segment en is onlangs weer als beste uit de test gekozen door de Consumentenbond.

 

Stijlvolle nieuwe KODO designkenmerken versterken zijn look en feel. Bovendien zijn de unieke carrosserielijnen van de CX-5 nu te bewonderen in de nieuwe kleur Sonic Silver Metallic, een van de negen carrosseriekleuren.

 

SKYACTIV Technology zorgt voor indrukwekkende prestaties en rijgedrag, zonder in te leveren op het verbruik. De CX-5 is niet alleen leuk om te rijden, hij biedt u ook gemoedsrust met zijn i-ACTIVSENSE veiligheidsvoorzieningen. Het innovatieve MZD Connect – navigatie- en communicatiesysteem – geeft u eenvoudig toegang tot alles wat u nodig heeft, van muziek tot navigatie.

Mazda 2: Een klasse apart

Bij de ontwikkeling van de Mazda2 is Mazda een eigen weg gegaan en heeft haar eigen regels bepaald. Met als resultaat, een auto die zijn klasse overstijgt. Mazda is er namelijk van overtuigd dat luxe en comfort in elke klasse thuishoren.

 

Alles aan de Mazda2 straalt dan ook pure klasse uit. Van zijn dynamische design met oogverblindende LED-koplampen, tot aan zijn stijlvolle, hoogwaardig afgewerkte interieur. Om nog maar niet te spreken over zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen. En dat al vanaf € 15.100,-. Waar wacht u nog op. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf wat de Mazda2 tot een klasse apart maakt.

Mazda 3: Rijplezier op de eerste plaats

De perfecte balans tussen design, prestaties en efficiëntie: dat is de Mazda3. Ontworpen vanuit de gedachte dat alles beter kan en dat merkt u meteen. Stap in en voel hoe leuk rijden kan zijn.

 

Dankzij de SKYACTIV-Technology rijdt u niet alleen met veel plezier maar ook met toonaangevend brandstofverbruik. Het KODO design zorgt voor een oogverblindend uiterlijk. Ten slotte blijft u ook onderweg op de hoogte van de wereld om u heen met MZD Connect, het innovatieve navigatie- en communicatiesysteem voor onderweg.

Mazda 6: Uit het goede hout gesneden

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de nieuwe Mazda6 met recht het topmodel van Mazda. Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar je naar omkijkt, elke keer opnieuw. Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk standaard.

 

Eenmaal onderweg ervaar je rijden zoals het bedoeld is. Dankzij aanpassingen aan het onderstel en verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer je het nodig hebt. Ook aan de stoelen is gedacht. Die zijn namelijk ergonomisch ontworpen en zorgen voor ongekend comfort en optimale ondersteuning van je lichaam. Zo kom je altijd uitgerust aan.

Mazda MX-30: 100% elektrisch

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die het grenzeloze vakmanschap van Mazda eens temeer onderstreept.

 

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

 

De 100% elektrische crossover is nu direct te bestellen bij Freeroad als gelimiteerde First Edition. Kiezen voor de MX-30 is daarmee heel gemakkelijk: voorzien van alle uitrusting die je maar kunt wensen, je kiest alleen nog en het interieur.

Mazda MX-5: Niet lang bij stilstaan

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind in je haren en geniet van elke rit.

 

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht auto maakt, biedt de MX-5 een ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is.

Klaar voor een proefrit of meer informatie?

Heeft u interesse in een proefrit of wilt uw vrijblijvend meer informatie ontvangen over een model, dan nemen we graag contact met u op. U kunt ons altijd bellen, maar indien u liever het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. Geeft u aan welke datum en tijd u het beste schikt, dan houden we daar rekening mee!

Contact of proefrit aanvragen

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
WhatsApp chat