Over ons

”Welcome to the Family”

In de loop der jaren heeft Freeroad haar eigen identiteit steeds meer vormgegeven. Met kernwaarden als Vrijheid, Aandacht en Passie staat onomstotelijk vast dat de klant centraal staat. In de showroom van Almere heeft een ware metamorfose plaatsgevonden waarin een ultieme Mazda en Suzuki beleving is gecreëerd. De klant wordt op haar wenken bediend, ook met de andere gepassioneerde automerken die nog zowel in de showroom als in de werkplaats prijken. In Zwolle spant Mazda de kroon, daar ligt de focus uitsluitend op dit prachtige automerk. Een perfecte match tussen Freeroad en de klant is gegarandeerd.

 

Dagelijks staat een team van enthousiaste en professionele medewerkers voor u klaar. In elk van hen schuilt een gepassioneerd autoliefhebber met een schat aan kennis en ervaring die graag met u tijdens een persoonlijke kennismaking wordt gedeeld onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of cappuccino.

Gianni - Freeroad

Ambassadeurs

“Sportieve ambassadeurs van Freeroad”

Al langer prijkt er een groot fotodoek in de showroom met ‘onze’ Linda de Vries in actie tijdens het WK Allround Schaatsen. Freeroad verenigt zich graag met topsporters en is dan ook trots op het feit dat ook de alom geprezen Gianni Romme met een bestickerde Freeroad Mazda 6 door Nederland rijdt. Naast de schaatsport hebben wij ook Alice Naber-Lozeman als ambassadeur, zij behoort tot de top van Nederland in de eventing sport.

0P8A5431-HDR

Geschiedenis

“Ondernemen is uitdagingen aangaan waar anderen afwachten én kansen benutten waar anderen twijfelen”

Freeroad werd in 1992 als occasionhandel opgericht. In 1997 verhuisde Freeroad vanuit Zeewolde naar een gloednieuw pand in Almere en werd het officieel dealer van diverse merken. Met name met Chrysler en Dodge werd veel bekendheid verworven. Sinds 2009 kent Freeroad ook het dealerschap van Mazda. In 2016 is het Suzuki dealerschap eraan toegevoegd.

KHF_6577

Onze mensen

“Er wordt gelachen op de werkvloer”

Dit is een veelgehoorde kreet binnen de muren van Freeroad. Het typeert de sfeer die de enthousiaste en gemotiveerde medewerkers uitstralen en overbrengen. Door haar klantgerichte benadering en voorbeeldige service krijgt Freeroad veel waardering en vertrouwen van haar relaties. Plezier het credo. Iedereen draagt zijn steentje bij. Schouder aan schouder, als in een echte familie.