Garantie

Bij aanschaf van een auto kijkt u natuurlijk ook naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van het automobielbedrijf waar u hem aanschaft. En gelijk heeft u! Freeroad geeft u de garantie dat we er onder alle omstandigheden álles aan doen om u én uw auto optimaal van dienst te zijn. Als klant van Freeroad, ‘dealer met de personal touch’, gaat u met een vertrouwd gevoel de weg op.

 

Is deze garantie nog niet genoeg? Dan kunt u bij ons altijd nog kiezen voor extra zekerheden. Informeer gerust bij één van onze medewerkers. Een kleine greep uit ons arsenaal:

Mazda Pechhulp – Mazda Euro Service

Uw Mazda brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan beperkt onze service zich niet tot onze landsgrenzen! Met onze Mazda Euro Service bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met net dat stapje extra!

 

Met Mazda Euro Service bent u een jaar lang verzekerd voor hulp bij pech binnen heel Europa ( ook aan huis ). Verzorgt Freeroad periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw Mazda dan is deze service gratis (per 1 januari 2015). In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw € 140,–.
(alleen van toepassing op Mazda’s tot maximaal 15 jaar oud)

 

De voordelen op een rij:

  Zeven dagen per week, 24 uur per dag door heel Europa

  12 maanden dekking

  Vervangend vervoer (binnen- en buitenland)

  Zonder kilometer beperking

  Inclusief pechhulp voor caravans en aanhangers, indien gekoppeld

  Kosteloos bij fabrieksonderhoud bij Freeroad

Voor hulp in Nederland: 088 006 59 00

Voor hulp in Europa: +31 88 006 59 00

Mazda Plus Garantie

Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km.

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aanvullend op uw huidige fabrieksgarantie**, 12 of 24 maanden extra garantie*** bij te kopen. Dit betekent dat u tegen zeer gunstige voorwaarden tot het einde van het 4e of 5e jaar onbezorgd kunt doorrijden, zonder kilometerbeperking. Ook buiten de fabrieksgarantie kunt u zich hiermee vrijwaren van onaangename reparatiekosten.

 

De Mazda Plus Garantie is speciaal ontworpen om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken en biedt u garantie op alle onderdelen, die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw Mazda. Deze Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en laat u toe, na het verstrijken van de fabrieksgarantie verder te rijden zonder zorgen.
U kunt op elk moment tijdens de standaard garantieperiode een optionele Mazda Plus Garantie nemen.

 

** Vanaf 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst komt).

*** Voor rijscholen en taxi’s gelden afwijkende voorwaarden.

 

Voor meer informatie over voorwaarden, de onderdelen die onder de Mazda Plus Garantie vallen en prijzen kunt u contact opnemen met Freeroad.