Onderhoud en reparatie

”Elke auto heeft onderhoud nodig,

anders staat u vroeg of laat met pech langs de weg”

Zelfs bij een auto van hoge kwaliteit is tijdig onderhoud noodzakelijk. Freeroad is de plaats waar auto’s van alle merken en bouwjaren in uitstekende conditie worden gehouden. Bij ons is uw auto in goede handen. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw auto weer honderd procent veilig de weg op kan.

 

U als klant staat centraal. Bij Freeroad denken wij verder dan uw auto. U kunt daarom altijd rekenen op een eerlijk en professioneel advies op het gebied van mobiliteit. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde van uw auto.

 

Onze medewerkers zijn goed geschoold en worden met regelmaat op de hoogte gehouden en getraind in de nieuwste ontwikkelingen op autotechnisch gebied. Wij zorgen ervoor dat het voorgeschreven onderhoud correct wordt uitgevoerd. Dit voorkomt bovendien dat onnodige werkzaamheden plaatsvinden en/of onderdelen onnodig worden vervangen.

 

Wij houden van duidelijkheid. Bij ons betaalt u een vaste onderhoudsprijs inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij de desbetreffende inspectie- of onderhoudsbeurt horen, tegen een concurrerende prijs, die wij vooraf met u afspreken. Indien we tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt zaken aantreffen waardoor we reparatie of vervanging aanraden, nemen we eerst contact met u op. U ontvangt dan een advies en een vrijblijvende prijsopgave. We gaan pas tot verdere reparatie over als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Al onze diensten, dus ook onderhoud en reparatie, zijn beschikbaar in beide vestigingen: in Almere en Zwolle. Veel voorkomende reparaties en onderhoud zijn vaak snel klaar, u kunt er rustig even op wachten in onze loungeruimte, waar koffie, thee en frisdrank beschikbaar is, evenals kranten en een WiFi-netwerk. Uiteraard is er, indien gewenst of noodzakelijk, een assortiment vervangend vervoer aanwezig, onder andere in de vorm van huurauto’s of leenfietsen.

 

Waarom onderhoud bij Freeroad?

  De klant staat altijd centraal

  Zeer ruime ervaring en expertise in onderhoud en reparatie

  Vaste onderhoudsprijzen, duidelijk en betrouwbaar

  Goede communicatie/korte lijnen – geen verrassingen achteraf

  Freeroad investeert continue in scholing van het personeel en heeft allround monteurs voor kundig onderhoud en reparatie aan alle automerken

  Keuze uit twee vestigingen voor onderhoud en reparatie: Almere en Zwolle.

  De werkplaats beschikt voor veel merken over alle speciale apparatuur en – gereedschappen die nodig zijn om uw auto zo optimaal mogelijk te onderhouden

  Bij regulier jaarlijks onderhoud aan uw Mazda bij Freeroad bent u gratis verzekerd voor pechhulp door heel Europa (Mazda’s tot 15 jaar)

Klaar voor een proefrit of meer informatie?

Heeft u interesse in een proefrit of wilt uw vrijblijvend meer informatie ontvangen over een model, dan nemen we graag contact met u op. U kunt ons altijd bellen, maar indien u liever het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. Geeft u aan welke datum en tijd u het beste schikt, dan houden we daar rekening mee!

Contact of proefrit aanvragen