Optimaal verzekerd met de Mazda Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij Freeroad en de originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

 

Met een ruime keuze aan soorten dekkingen, is er altijd een dekking die het best bij ú past. Zo weet u direct waar u aan toe bent in geval van schade en heeft u geen verrassingen achteraf.

Overtuigd geraakt? Neem nu contact met ons op en ontvang binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte.

 

De voordelen van de Mazda Autoverzekering op een rij:

  Prima polisvoorwaarden, geen verrassingen achteraf

  Schadeherstel door Freeroad

  Reparatie met originele Mazda onderdelen

  Accessoires gratis meeverzekerd (tot 10% cataloguswaarde van uw auto)

  Onbeperkte dekking af-fabriek / bij aflevering ingebouwde audio- en navigatiesystemen

  Geen eigen risico (afhankelijk van uw gekozen dekking)

In het overzicht hebben wij de verschillende dekkingen voor u op een rijtje gezet:

dekking

Mazda Autoverzekering is een handelsnaam van Mazda Motor Nederland. De Mazda Autoverzekering is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Mazda Motor Nederland, Bovemij Financiële Diensten B.V. en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Het risico van de Mazda Autoverzekering is ondergebracht bij Bovemij Financiële Diensten B.V. te Nijmegen, zijnde een gevolmachtigde agent van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij te Nijmegen. De inhoud van de brochure is niet gericht op advies door Mazda Motor Nederland. Aan deze pagina’s kunnen geen andere rechten worden ontleend dan aan de polisvoorwaarden. U heeft bij het afsluiten van deze verzekering een bedenktijd van 14 dagen. Neem voor actuele informatie contact met ons op.