Financieren en Verzekeren

”Wij helpen u om het rijden in uw droomauto mogelijk te maken”

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw droomauto, biedt Freeroad een aantal interessante oplossingen die het bezit van een auto eenvoudiger, gemakkelijker haalbaar en nog aantrekkelijker maken. Of het nu gaat om verzekeren, leasen of financiering, gezamenlijk proberen wij de oplossing te vinden die bij uw wensen en mogelijkheden aansluit.

Voor deze diensten werkt Freeroad onder andere nauw samen met gerenommeerde financieel dienstverleners als Alphera en Bovemij. Door deze exclusieve samenwerking kunnen wij niet alleen interessante tarieven bieden, maar vooral ook gunstige voorwaarden. Zoals het een voorbeeldig full service automobielbedrijf betaamt kunt u voor alle mobiliteitszaken bij Freeroad terecht. Van de aankoop van de auto en de verzekering tot het regelen van de lease- of financieringsovereenkomst. Dat is wel zo vertrouwd. Bovendien kent onze verkoopadviseur u en uw droomauto en is hierdoor in staat om uw wensen om te zetten in een persoonlijk aanbod.

Private lease en financieren

Als geen ander kennen en koesteren wij de waarde van uw auto. Voor de aanschaf van uw nieuwe auto beiden wij een aantal varianten in financiering aan, die u in staat stellen om direct van uw nieuwe (of gebruikte) auto te genieten en de aanschafkosten over een langere periode te verdelen.

Zakelijk financieren en leasen

Voor ondernemers zijn er specifieke lease mogelijkheden. Of u nu eigenaar wilt zijn of alleen wilt huren, en of u alles zelf wilt regelen of alles wilt laten regelen, wij bieden een regeling die bij u past. Vindt u het gebruik van uw auto belangrijker dan het bezit of wilt u alle autozaken juist in eigen beheer houden?

De Mazda Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij Freeroad en de originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Dat geeft een zeker gevoel.

Klaar voor een proefrit of meer informatie?

Heeft u interesse in een proefrit of wilt uw vrijblijvend meer informatie ontvangen over een model, dan nemen we graag contact met u op. U kunt ons altijd bellen, maar indien u liever het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. Geeft u aan welke datum en tijd u het beste schikt, dan houden we daar rekening mee!

Contact of proefrit aanvragen