Team Zwolle

”Welcome to the Family”

Arnold-ic

Arnold van Gelder

Verkoopadviseur

”Met elkaar, voor elkaar, typisch Freeroad”

Dagelijks steekt Arnold de Nieuwe IJsselbrug over vanuit het welhaast Veluwse Wezep naar de grote Hanzestad. Gemoedelijk en toegewijd in een fraai bestickerde Mazda natuurlijk. Van een hobby een beroep maken is de geboren en getogen Mazda-verkoper niet vreemd. Met raad en daad staat hij voor een ieder klaar.

khf_6510v

Linda Huigen

Verkoopadviseur

“Stokpaardje en ontbrekend puzzelstukje”

Linda is het ontbrekende puzzelstukje gebleken in ons verkoopteam en zorgt voor de vrouwelijke charmes op de werkvloer. Met haar ruime ervaring in de mobiliteitsbranche, bij onder andere BMW, beschikt ze over de juiste competenties en bedrevenheid die horen bij een topverkoopster. Zij biedt een luisterend oor en gooit graag haar charmes in strijd voor autorijdend Nederland.

Rianne-ic

Rianne Bekkink

Klantencoördinator en Serviceadviseur

”Altijd de juiste toon”

Vanachter de receptiebalie lacht zij u toe of staat ze u vriendelijk te woord. Rianne heeft hospitaliteit als codewoord. Na enkele jaren het vak te hebben geleerd bij de buren zwaait zij sinds september 2017 de scepter in het epicentrum van ons autobedrijf. Als officiële DJ van PEC Zwolle weet zij bovendien de even gevoelige als muzikale snaar te raken.

Thom-ic

Thom Schaap

Serviceadviseur

”Liefde op het eerste gezicht”

Onze jongste telg kwam in de voorzomer van 2017 zomaar binnenwandelen. Als ware de showroomvloer een catwalk was. Vastberaden om uit te blinken als serviceadviseur. Sindsdien staat hij model voor Freeroad Zwolle. Onze kernwaarden Vrijheid, Aandacht en Passie passen hem naadloos. Modern fit en bovendien op-en-top Zwolle.

Andre-ic

Andre van den Berg

Chef Werkplaats

“De Bolle van Zwolle bestaat nog”

Als alleskunner en allrounder bewijst Andre dagelijks zijn meerwaarde voor Team Freeroad. Geen Beer van De Meer, maar met een voorliefde voor het voetbal en een Zwols dialect wel degelijk een knipogende afgeleide van de voormalig keeper in PEC tenue. Altijd bereid dat extra stapje te doen. Voor u en voor ons.

Floris-ic

Floris van Manen

Technicus

“Het lijkt onmogelijk totdat het gedaan is”

Het sleutelen zit Floris in de vingers. Van complexe uitdagingen tot de routinematige doorgangen, deze sportieve gigant stuurt dagelijks weer een veelvoud aan tevreden klanten veilig de weg op. Altijd op zoek naar de perfecte balans tussen auto en bestuurder. Mens en machine in perfect harmonie.

Mark-ic

Mark Riezebos

Technicus

“Maximale prestaties, zonder concessies”

Een rijzende ster die dagelijks zijn magische handen beschikbaar stelt aan de auto’s uit het land van de rijzende zon. Mark zorgt er persoonlijk voor dat u altijd prettig, betrouwbaar en veilig kunt rijden en probeert u zoveel mogelijk te helpen bij het nieuw houden van uw Mazda.

Henkic

Henk Dankelman

Technicus

“Ervaring. Dat heb je of dat heb je niet”

Dag in, dag uit, zien we Henk weer vol goesting en hunkering van Ommen naar Zwolle kommen. Onze meest ervaren technicus blijft maar sleutelen en is maar wat graag bereid zijn jarenlange kennis en kunde te delen met toekomstig talent als examinator van Innovam, dé opleider in de mobiliteitsbranche.