Team Zwolle

”Welcome to the Family”

Arnold van Gelder

Verkoopadviseur

”Met elkaar, voor elkaar, typisch Freeroad”

Dagelijks steekt Arnold de Nieuwe IJsselbrug over vanuit het welhaast Veluwse Wezep naar de grote Hanzestad. Gemoedelijk en toegewijd in een fraai bestickerde Mazda natuurlijk. Van een hobby een beroep maken is de geboren en getogen Mazda-verkoper niet vreemd. Met raad en daad staat hij voor een ieder klaar.

Linda Huigen

Verkoopadviseur

“Stokpaardje en ontbrekend puzzelstukje”

Linda is het ontbrekende puzzelstukje gebleken in ons verkoopteam en zorgt voor de vrouwelijke charmes op de werkvloer. Met haar ruime ervaring in de mobiliteitsbranche, bij onder andere BMW, beschikt ze over de juiste competenties en bedrevenheid die horen bij een topverkoopster. Zij biedt een luisterend oor en gooit graag haar charmes in strijd voor autorijdend Nederland.

Marcel van Ling

Verkoopadviseur

“Gastvrijheid als eindeloze bron van energie”

Deze teddybeer kwam als helpende hand aanwaaien om nooit meer weg te gaan. Een bezige bij die zichzelf altijd wegcijfert ten faveure van zijn omgeving. Omarmd door zijn fans. Loyaal aan het merk Suzuki en zoveel meer. In al zijn hoedanigheid een voorbeeldig gastheer.

Andre van den Berg

Chef Werkplaats

“De Bolle van Zwolle bestaat nog”

Als alleskunner en allrounder bewijst Andre dagelijks zijn meerwaarde voor Team Freeroad. Geen Beer van De Meer, maar met een voorliefde voor het voetbal en een Zwols dialect wel degelijk een knipogende afgeleide van de voormalig keeper in PEC tenue. Altijd bereid dat extra stapje te doen. Voor u en voor ons.

Floris van Manen

Technicus

“Het lijkt onmogelijk totdat het gedaan is”

Het sleutelen zit Floris in de vingers. Van complexe uitdagingen tot de routinematige doorgangen, deze sportieve gigant stuurt dagelijks weer een veelvoud aan tevreden klanten veilig de weg op. Altijd op zoek naar de perfecte balans tussen auto en bestuurder. Mens en machine in perfect harmonie.