Team Zwolle

”Welcome to the Family”

Arnold van Gelder

Verkoopadviseur

”Met elkaar, voor elkaar, typisch Freeroad”

Dagelijks steekt Arnold de Nieuwe IJsselbrug over vanuit het welhaast Veluwse Wezep naar de grote Hanzestad. Gemoedelijk en toegewijd in een fraai bestickerde Mazda natuurlijk. Van een hobby een beroep maken is de geboren en getogen Mazda-verkoper niet vreemd. Met raad en daad staat hij voor een ieder klaar.

Linda Huigen

Verkoopadviseur

“Stokpaardje en ontbrekend puzzelstukje”

Linda is het ontbrekende puzzelstukje gebleken in ons verkoopteam en zorgt voor de vrouwelijke charmes op de werkvloer. Met haar ruime ervaring in de mobiliteitsbranche, bij onder andere BMW, beschikt ze over de juiste competenties en bedrevenheid die horen bij een topverkoopster. Zij biedt een luisterend oor en gooit graag haar charmes in strijd voor autorijdend Nederland.

Magriet Roos

Serviceadviseur

“Schot in de Roos”

Na een kort uitstapje buiten de regio is Magriet weer helemaal terug in Zwolle. En hoe! In vuur en vlam met hospitaliteit als codewoord zwaait zij de scepter in het epicentrum van Freeroad Zwolle. Met haar voeten in de klei als personal trainer/coach. Voor u en voor ons.

Andre van den Berg

Chef Werkplaats

“De Bolle van Zwolle bestaat nog”

Als alleskunner en allrounder bewijst Andre dagelijks zijn meerwaarde voor Team Freeroad. Geen Beer van De Meer, maar met een voorliefde voor het voetbal en een Zwols dialect wel degelijk een knipogende afgeleide van de voormalig keeper in PEC tenue. Altijd bereid dat extra stapje te doen. Voor u en voor ons.

Floris van Manen

Technicus

“Het lijkt onmogelijk totdat het gedaan is”

Het sleutelen zit Floris in de vingers. Van complexe uitdagingen tot de routinematige doorgangen, deze sportieve gigant stuurt dagelijks weer een veelvoud aan tevreden klanten veilig de weg op. Altijd op zoek naar de perfecte balans tussen auto en bestuurder. Mens en machine in perfect harmonie.

Mark Riezebos

Technicus

“Maximale prestaties, zonder concessies”

Een rijzende ster die dagelijks zijn magische handen beschikbaar stelt aan de auto’s uit het land van de rijzende zon. Mark zorgt er persoonlijk voor dat u altijd prettig, betrouwbaar en veilig kunt rijden en probeert u zoveel mogelijk te helpen bij het nieuw houden van uw Mazda.

Henk Dankelman

Technicus

“Ervaring. Dat heb je of dat heb je niet”

Dag in, dag uit, zien we Henk weer vol goesting en hunkering van Ommen naar Zwolle kommen. Onze meest ervaren technicus blijft maar sleutelen en is maar wat graag bereid zijn jarenlange kennis en kunde te delen met toekomstig talent als examinator van Innovam, dé opleider in de mobiliteitsbranche.

WhatsApp chat