Onderdelen

In het magazijn van onze twee vestigingen beschikken we over een zeer uitgebreide voorraad originele onderdelen. Bij Freeroad Almere kunt u terecht voor onderdelen van de merken Mazda, Suzuki, Chrysler en Dodge. Freeroad Zwolle focust uitsluitend op het merk Mazda en heeft daarvoor de onderdelen in huis. Hierdoor kunnen we u en uw auto altijd weer snel op weg helpen, maar ook tegemoet komen aan uw wensen ten aanzien van personalisatie, zoals een andere look, feel of sound. We denken graag met u mee.

 

Freeroad levert niet alleen de producten maar verzorgt ook de montage daarvan. Alle onderdelen die voor uw auto nodig zijn, liggen bij de betreffende vestiging op de plank of zijn in ‘no time’ beschikbaar.

Klaar voor een proefrit of meer informatie?

Heeft u interesse in een proefrit of wilt uw vrijblijvend meer informatie ontvangen over een model, dan nemen we graag contact met u op. U kunt ons altijd bellen, maar indien u liever het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. Geeft u aan welke datum en tijd u het beste schikt, dan houden we daar rekening mee!

Vraag een proefrit aan

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.