Team Almere

”Welcome to the Family”

khf_6505v

Tim Brandt

Directeur / Eigenaar

“Glad ijs is een paradijs”

Met zijn autoroots bij Freeroad in Almere is Tim terug op de plek waar zijn nu al indrukwekkende loopbaan in de automotive branche begon. Na successtory’s bij Freeroad, Spyker Cars en BMW durft Tim het aan om in het huidige glooiende landschap van autodealers het gevoel van trots en eigenaarschap te verenigen. Klanten en ambassadeurs lopen weg met hem. De cirkel is rond. Welcome to the family!

khf_6504v

Oscar van Veen

Directeur / Eigenaar

”Dromen, durven en doen”

Dromen kun je lange tijd blijven koesteren. Maar om ze in vervulling te laten gaan moet je ondernemend en onderscheidend durven zijn. Na een aantal jaren op de bijrijdersstoel te hebben gezeten en te hebben geleerd van voorbeeldige chauffeurs heeft Oscar zelf plaatsgenomen op de driver’s seat. Hij is er trots op om als directeur/eigenaar van Freeroad het stuur zelf ter hand te mogen nemen.

khf_6501v

Sander Greve

Salesmanager

”Je gaat het pas zien als je het door hebt”

Als kapitein van het verkoopteam is Sander voor vele trouwe bezoekers het gezicht en de woordvoerder van onze showroom. Al ruim een decennium lang koppelt deze komiek en sterspeler ineen de juiste auto’s aan de juiste personen. Altijd met een brede glimlach en een oprechte schouderklop. Met recht ‘Hart voor de Zaak’.

khf_6513v

Paul Hundscheidt

Verkoopadviseur

”Passie is de poëzie van de zintuigen”

Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe auto voor velen passie en emotie is. Onze Paul staat alom bekend als Mister Mazda. Als op-en-top verkoopadviseur weet hij zich voorbeeldig in te leven in de wensen en verwachtingen van elke potentiële nieuwe auto-eigenaar. Een fervent marathonloper bovendien, zowel binnen als buiten onze showroom.

khf_6516v

Jacqueline Dessens

Klantencoördinator en Serviceadviseur

“Spin in het web”

Jacqueline is vanaf haar komst in 2016 de stem en het gezicht van Freeroad Almere. Service staat haar op het lijf geschreven. Met haar kennis, kunde en oog voor detail geeft zij op voortreffelijke wijze invulling aan haar rol die veelomvattend is. U kunt haar treffen als greeter, serviceadviseur en regisseuse van één van onze events. Altijd met opperbeste toewijding.

khf_6529v

Arnold Kroon

Magazijnmanager

“Kroon op het werk”

Verguld met een schat aan ervaring als magazijnmedewerker regeert Arnold dagelijks vanuit zijn areaal. Zijn onuitputtelijke bekendheid met de onderdelen van de door Freeroad gevoerde merken dragen bij aan een uiterst efficiënte werkwijze in de werkplaats en zijn voor andere universele garagebedrijven een zegen om snel te kunnen beschikken over de juiste onderdelen.

khf_6518v

Niels Wegman

Technicus

“Service met een glimlach”

Of het nu een kleine ingreep of een grote operatie is, Niels draait er zijn hand niet voor om. Deze family man pur sang hanteert zijn gereedschap met alle egards en floreert zingend en stralend tussen de bruggen door, altijd bereid voor dat extra stukje geruststellende aandacht.

khf_6538v

Ray Adelina

Technicus

“Oog om oog, tand om tand”

De goedlachse Ray is niet weg te denken van het Freeroad team. Logisch, want hij is degene die het langst onze clubkleuren draagt. Met volle overgave klaart hij de klussen die hem toekomen. Altijd met een blinkende glimlach en een knipoog.

khf_6541v

Ricardo Kuijl

Allrounder

“Zonder wrijving geen glans”

Geen plek bij Freeroad is Ricardo onbekend. Als zeer gewaardeerde allrounder pendelt deze graag geziene attractie tussen de linies (wasplaats, werkplaats en showroom) om het zowel onze eigen medewerkers als onze klanten aan niets te laten ontbreken.