Team Almere

”Welcome to the Family”

Tim Brandt

Directeur / Eigenaar

“Glad ijs is een paradijs”

Met zijn autoroots bij Freeroad in Almere is Tim terug op de plek waar zijn nu al indrukwekkende loopbaan in de automotive branche begon. Na successtory’s bij Freeroad, Spyker Cars en BMW durft Tim het aan om in het huidige glooiende landschap van autodealers het gevoel van trots en eigenaarschap te verenigen. Klanten en ambassadeurs lopen weg met hem. De cirkel is rond. Welcome to the family!

Sander Greve

Salesmanager

”Je gaat het pas zien als je het door hebt”

Als kapitein van het verkoopteam is Sander voor vele trouwe bezoekers het gezicht en de woordvoerder van onze showroom. Al ruim een decennium lang koppelt deze komiek en sterspeler ineen de juiste auto’s aan de juiste personen. Altijd met een brede glimlach en een oprechte schouderklop. Met recht ‘Hart voor de Zaak’.

Paul Hundscheidt

Verkoopadviseur

”Passie is de poëzie van de zintuigen”

Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe auto voor velen passie en emotie is. Onze Paul staat alom bekend als Mister Mazda. Als op-en-top verkoopadviseur weet hij zich voorbeeldig in te leven in de wensen en verwachtingen van elke potentiële nieuwe auto-eigenaar. Een fervent marathonloper bovendien, zowel binnen als buiten onze showroom.

Marcel van Ling

Verkoopadviseur

“Gastvrijheid als eindeloze bron van energie”

Deze teddybeer kwam als helpende hand aanwaaien om nooit meer weg te gaan. Een bezige bij die zichzelf altijd wegcijfert ten faveure van zijn omgeving. Omarmd door zijn fans. Loyaal aan het merk Suzuki en zoveel meer. In al zijn hoedanigheid een voorbeeldig gastheer.

Mike Mulder

Verkoopadviseur

“Pole Position”

Als Almeerse autoverkoper van zuiver ras excelleerde Mike al 14 jaren in de voor hem gebaande paden van het universele landschap. Het werd hoog tijd om zijn vleugels uit te slaan. De eersterangs kwalificatie bracht hem naar Pole Position in onze showroom. Hij staat u op te wachten!

Jacqueline Dessens

Klantencoördinator en Serviceadviseur

“Spin in het web”

Jacqueline is vanaf haar komst in 2016 de stem en het gezicht van Freeroad Almere. Service staat haar op het lijf geschreven. Met haar kennis, kunde en oog voor detail geeft zij op voortreffelijke wijze invulling aan haar rol die veelomvattend is. U kunt haar treffen als greeter, serviceadviseur en regisseuse van één van onze events. Altijd met opperbeste toewijding.

Gilbert Vogt

Serviceadviseur

“De keuzes die je maakt bepalen waar je uitkomt”

Elke dag een feestje vieren. Wie wil dat nou niet? Als autoliefhebber geniet Gilbert al een lange loopbaan tussen de wielen. Ook bij Freeroad transformeert hij het autobedrijf tot sterrenrestaurant. Uitblinken in de kleine dingen die het hem doen. Dat kopje koffie en het glas dat altijd half vol is.

Arnold Kroon

Magazijnmanager

“Kroon op het werk”

Verguld met een schat aan ervaring als magazijnmedewerker regeert Arnold dagelijks vanuit zijn areaal. Zijn onuitputtelijke bekendheid met de onderdelen van de door Freeroad gevoerde merken dragen bij aan een uiterst efficiënte werkwijze in de werkplaats en zijn voor andere universele garagebedrijven een zegen om snel te kunnen beschikken over de juiste onderdelen.

Niels Wegman

Technicus

“Service met een glimlach”

Of het nu een kleine ingreep of een grote operatie is, Niels draait er zijn hand niet voor om. Deze family man pur sang hanteert zijn gereedschap met alle egards en floreert zingend en stralend tussen de bruggen door, altijd bereid voor dat extra stukje geruststellende aandacht.

Johnny van Deuveren

Technicus

“We maken hem de pis niet lauw”

Met zijn opperste senioriteit is Johnny door zowel collega’s als klanten niet gek te krijgen. De geneesheer met een voorliefde voor handvaardigheid die met speels gemak zijn clowneske stemmingen op de melodieën van een draaiorgel weet af te wisselen met een serieuze toonladder.