Private lease en financieren

Als geen ander kennen en koesteren wij de waarde van uw auto. Voor de aanschaf van uw nieuwe auto beiden wij een aantal varianten in financiering aan, die u in staat stellen om direct van uw nieuwe (of gebruikte) auto te genieten en de aanschafkosten over een langere periode te verdelen

 

Wilt u uw auto financieren? Dan bieden wij twee verschillende financieringsvormen. U kunt kiezen voor een financiering met een vaste looptijd en rente of voor een financiering met een variabele looptijd en rente. U zorgt zelf voor zaken als verzekering, onderhoud en reparatie. Wilt u dat niet, kiest u dan voor Private Lease. Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

Mazda Private Lease

”Mazda Private Lease staat voor All-in rijplezier”

Privé leasen met Mazda Private Lease betekent onbezorgd genieten van uw gloednieuwe Mazda. Vrijwel alle autozorgen worden u namelijk uit handen genomen. U betaalt een vast bedrag per maand, waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, banden, houderschapsbelasting en de verzekering. Alleen de brandstofkosten en eventuele bekeuringen komen hier nog bij. Ideaal wanneer u uw Mazda alleen wilt gebruiken en niet wilt bezitten.

 

Met Mazda Private Lease betaalt u bovendien geen bijtelling, hoeft u geen kilometeradministratie bij te houden en blijft u niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En is uw leasecontract afgelopen? Dan heeft u het recht van eerste koop.

 

Bij Mazda kiest u niet uit slechts een paar actiemodellen, elke Mazda van uw dromen kunt u via private lease gaan rijden. Of u nu kiest voor de opvallend luxe Mazda 2, de sportieve Mazda 3 of indrukwekkende Mazda 6. Of maak nu echt die droom waar en stap in de iconische Mazda MX-5.

 

Kom naar Freeroad voor meer informatie en een offerte op maat.

 

De voordelen van Mazda Private Lease op een rij:

  Geen grote investering vooraf

  Alles is geregeld, u bent volledig ontzorgt

  U rijdt in een gloednieuwe auto

  Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog maar te tanken

  Freeroad als vast aanspreekpunt voor al uw vragen

Het maandbedrag is inclusief:

  Wegenbelasting

  Allriskverzekering en pechhulp

  Onderhoud en banden

  Rente en afschrijving

  Afleverkosten

Mazda Private Finance

”Met Mazda Private Finance weet u waar u aan toe bent”

Geeft u de voorkeur aan zekerheid? Dan is Mazda Private Finance dé manier om uw favoriete Mazda te rijden zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. U spreidt namelijk de aanschafprijs (inclusief btw) of een gedeelte daarvan over 12 tot 60 maanden en betaalt dit bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. Zowel de rente, als de looptijd staan vast. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

 

Alle andere autokosten, zoals de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties, blijven in eigen beheer. Zo houdt u de controle over de auto én houdt u geld over voor andere leuke dingen! Goed om te weten: met een aanbetaling en/of een slottermijn kunt u het maandbedrag nog eens verlagen. En heeft u alle verplichtingen voldaan? Dan bent u volledig eigenaar van de Mazda. U kunt er dan voor kiezen om door te rijden in de Mazda of u ruilt hem in voor een nieuwe!

 

De voordelen van Mazda Private Finance op een rij:

  Vaste, lage maandbedragen

  De zekerheid van een vaste rente en looptijd

  Mogelijkheid om maandlasten te verlagen met een aanbetaling en/of slottermijn

  Voor nieuwe en gebruikte Mazda’s

  Onbeperkt aantal kilometers

  Heb je alles betaald? Dan is de Mazda van jou. Of je ruilt ‘m in voor een nieuwer model

Vraag naar een offerte op maat.

Mazda Autoplan

”Mazda Autoplan biedt zorgeloos rijplezier op een flexibele manier”

Wanneer flexibiliteit belangrijk is in uw situatie, dan is Mazda Autoplan de perfecte financieringsvorm voor u. De looptijd staat niet vast. De rente is namelijk variabel en u mag tussentijds boetevrij extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer aflossen. Kortom, u lost dus niet meer af dan nodig, tenzij u dat wilt.

 

Bovendien bent u direct eigenaar van de Mazda, waardoor de Mazda op uw naam komt te staan. Dit betekent dat u zelf de verzekering, de motorrijtuigenbelasting en zaken als onderhoud en reparatie regelt.

 

De voordelen van Mazda Autoplan op een rij:

  Vaste, lage maandbedragen

  De flexibiliteit van een variabele rente en looptijd

  Mogelijkheid om maandlasten te verlagen met een aanbetaling en/of slottermijn

  Tussentijds boetevrij aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen

  Onbeperkt aantal kilometers

  Je bent direct eigenaar van de Mazda

Wilt u een offerte op maat? Kom dan naar Freeroad. Wij helpen u graag verder.