Tweedehands Suzuki kopen bij Freeroad

Wanneer u een Suzuki occasion koopt bij Freeroad, profiteert u van lage prijzen en een uitstekende service. U vindt ons brede en diverse aanbod online en in onze showroom in Almere. Onze medewerkers vertellen u graag alles over onze auto’s en adviseren u bij uw aankoop.

  • Kom langs in onze showroom in Almere voor een proefrit
  • Prijzen zijn inclusief afleverkosten en 12 maanden garantie
  • Dagelijks nieuw aanbod: houd de website in de gaten
  • Alles onder 1 dak: aanschaf, onderhoud & reparatie

Kom gerust langs voor een proefrit! Vul het formulier van de desbetreffende auto in of bel naar de showroom via 036 549 4249. Zoekt u een specifiek model dat op dit moment niet op de website of in de showroom staat? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we gericht voor u op zoek kunnen gaan naar de juiste auto. Lees meer over onze werkwijze.

suzuki_por_colour

Suzuki Swift occasion

De Suzuki Swift is een van de meest populaire occasions in Nederland. Zowel de betrouwbaarheid als de betaalbaarheid maken dit model geliefd bij veel autokopers.

Suzuki Jimny occasion

Deze kleine terreinwagen was in 1998 voor het eerst in Nederland te verkrijgen. Sindsdien is er weinig veranderd aan de Suzuki Kimny. Het model is inmiddels wat verouderd en is relatief traag, maar toch nog erg populair bij liefhebbers.

Suzuki Alto tweedehands

De Suzuki Alto staat bekend aks een praktische, zuinige en vooral erg betrouwbare auto. Dit model is erg geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en degelijke Suzuki. Vanwege de kleine afmetingen is het een ideale stadsauto. Om de prijs hoeft u het niet te laten: Suzuki Alto occasions zijn doorgaans zeer scherp geprijsd.

Suzuki Vitara occasion

De Suzuki Vitara is een compacte SUV die sinds 1988 op de markt is. De auto is bekend onder verschillende namen, zoals de Grand Vitara en de Sidekick.

Over Suzuki

Suzuki begon in Europa met de verkoop van kleine auto’s en terreinwagens. Het bedrijf werd in Japan opgericht en maakte in 1937 zijn eerste auto. Inmiddels is het bedrijf een van de marktleiders op het gebied van voertuigen en verkoopt het auto’s in iedere klasse. In Nederland kennen we Suzuki vooral van de compacte stadsauto’s, zoals de Suzuki Alto, en de terreinwagens. Suzuki’s staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze auto’s gaan ontzettend lang mee, waardoor ook tweedehands Suzuki’s heel populair zijn. Suzuki’s met veel kilometers op de teller kunnen zonder problemen nog jaren vooruit.

Werkwijze Freeroad

Een tweedehands Suzuki kopen bij Freeroad is heel eenvoduig:

1.      Afspraak maken voor een proefrit

Heeft u interesse in een bepaalde Suzuki en wilt u graag een proefrit wilt maken? Maak dan een afspraak via het formulier op de website of bel ons via 036 549 4249. We plannen dan een afspraak in voor een proefrit. Uiteraard kunt u ook gewoon in de showroom langskomen om ons aanbod te bekijken en u te laten adviseren.

2.      Proefrit maken

Kom langs voor een proefrit en rijd even rustig rond, zodat u zeker weet of u de auto echt wilt aanschaffen. Onze medewerkers kunnen u alles over de auto vertellen.

3.      Auto rijklaar maken

Wanneer u besluit de auto te kopen, maken we de deze helemaal rijklaar voor u. Uw Suzuki staat dan een week na de proefrit voor u klaar met twaalf maanden garantie.

Freeroad: full service autobedrijf

Freeroad is een full service autobedrijf. Dit betekent dat u niet alleen bij ons terecht kunt voor de aanschaf van een tweedehands Suzuki, maar ook voor onderhoud en reparatie. Daarnaast verkopen we ook nieuwe Suzuki’s en auto’s van andere merken, zoals nieuwe en tweedehands Mazda’s. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze auto’s en al onze diensten.

Vraag een proefrit aan