Blog

Alice Naber-Lozeman rijdt de nieuwe Mazda CX-5

16:38 12 October in Nieuws
0 Comments
5

Meervoudig Nederlands kampioen Eventing en Olympiër Alice Naber-Lozeman heeft haar nieuwe Mazda CX-5 in ontvangst mogen nemen. De bijpassende paardentrailer maakt haar nieuwe mobiliteitsplaatje helemaal compleet. De levering is tot stand gekomen in samenwerking met Freeroad, dé Mazda-dealer van Midden-Nederland, met vestigingen in Almere en Zwolle.

“Wauw, wat gaaf! Ik heb een nieuwe Mazda CX5 gekregen van Freeroad. Hij is zo mooi, krachtig en compleet, zelfs stuurverwarming….” is de eerste reactie van de zeer succesvolle eventingamazone uit Biddinghuizen via social media. Tot en met de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 rijdt Alice Naber-Lozeman in de door Freeroad beschikbaar gestelde combinatie.

Freeroad is zeer content met haar nieuwe ambassadrice. “De combinatie Mazda en paardensport is een heel bijzondere”, aldus Tim Brandt, directeur/eigenaar van Freeroad. Zijn compagnon, Oscar van Veen, vult aan: “Dat we een boegbeeld als Alice mogen supporten richting Japan, het land van Mazda, maakt deze samenwerking helemaal speciaal”.

‘Eigen kijk, eigen kracht’ is de quote die Mazda en Freeroad niet voor niets hanteren bij hun nieuwe pronkstuk. De Mazda CX-5 zet de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Daarbij is de nieuwe Mazda CX-5 uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg tot 2.100 kg trekkracht. “Als ware we het over de gewenste eenheid tussen mijzelf en mijn paard hebben”, vult Alice Naber-Lozeman aan.

Mens en machine als één, ofwel Jinba Ittai. Het betekent toepasselijk genoeg de eenheid tussen ruiter en paard en staat aan de basis van alles wat Mazda doet. Om dit gevoel van eenheid te bereiken, moet alles perfect in balans zijn. Van de positie van de bedieningselementen tot de afstelling van het onderstel. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan de ultieme prestatie. “Nog zo’n overeenkomst tussen onze auto’s en de prestaties van Alice en haar paarden”, concludeert Oscar van Veen.


Als officieel dealer van het Japanse automerk Mazda profileert Freeroad zich als ‘Dé Mazda-dealer van Midden-Nederland’ met vestigingen in Almere en Zwolle. Freeroad verenigt zich graag met topsporters en laat ambassadeurs graag in fraai bestickerde Mazda’s rondrijden.

No Comments

Post a Comment