Blog

Freeroad 25 jaar BOVAG lid

11:48 27 September in Geen categorie
0 Comments
0

Freeroad in Almere viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het autobedrijf is maar liefst 25 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Levien Meiresonne ontving de heer Tim Brandt van Freeroad een speciale oorkonde.

Freeroad staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Freeroad biedt dat bij uitstek. En is daarom al 25 jaar aangesloten bij onze vereniging.’

Historie

Freeroad is in 1992 als occasionhandel in Zeewolde opgericht. In 1997 verhuisde Freeroad vanuit Zeewolde naar een gloednieuw pand in Almere en werd officieel dealer van de merken Chrysler, Jeep en Dodge. Sinds 2009 is Freeroad tevens Mazda dealer en in 2010 werd Alfa Romeo toegevoegd. In 2016 is Freeroad zijn merkenportfolio gaan aanpassen en is nu Mazda en Suzuki dealer. Naast de vestiging in Almere is in 2016 de vestiging Zwolle toegevoegd aan het bedrijf.

Sinds 1930
BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de BOnd van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

No Comments

Post a Comment