Blog

Nieuwe 100% elektrische Mazda MX-30 nu te bestellen bij Freeroad

17:24 23 October in Nieuwe modellen
3 Comments
0

• Mazda presenteert eerste volledig elektrisch aangedreven model
• Compleet nieuwe crossover per direct te bestellen voor € 33.990
• Leverbaar als aantrekkelijke, rijk uitgeruste First Edition

Almere, 23 oktober 2019 De eerste volledig elektrisch aangedreven crossover van Mazda is een feit. De nieuwe Mazda MX-30 is vandaag onthuld op de Tokyo Motor Show 2019 en is al direct te bestellen bij Freeroad!

De Mazda MX-30 is een volledig nieuwe, elektrisch aangedreven crossover. De auto is ontworpen volgens de onderscheidende Kodo-designfilosofie van Mazda, met een elegant silhouette en opvallende ‘Freestyle’-deuren die in tegengestelde richting van elkaar openen. Geheel in lijn met het duurzame karakter van de MX-30 zijn in het interieur allerlei milieuvriendelijke materialen toegepast en zijn lederen delen bijvoorbeeld vervangen door een ecologisch kunstlederen alternatief.

“Net als elke andere Mazda is de MX-30 ontwikkeld met het oog op rijplezier. De elektrisch aangedreven crossover biedt een bereik van zo’n 200 km en een natuurlijk en responsief rijgevoel. De vakmensen van Mazda hebben bewust gekozen voor een compacte accu, die zorgt voor een bijzonder dynamisch, licht rijgedrag. Alles klopt en voelt direct vertrouwd.”, zegt Tim Brandt  van Freeroad.

De nieuwe Mazda MX-30 is vanaf de introductie alleen beschikbaar als First Edition. Deze aantrekkelijke en rijk uitgeruste versie is standaard uitgerust met onder meer 18-inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED-koplampen, parkeersensoren, stoelverwarming, achteruitrijcamera en een multimedia- en navigatiesysteem met 8,8-inch kleurendisplay. De First Edition is ook voorzien van een 8-voudig elektrisch verstelbare bestuurderstoel met geheugenfunctie en de veiligheidsvoorzieningen Mazda Radar Cruise Control, Active Driving Display, Blind Spot Monitoring en Rear Cross Traffic Alert.

De Mazda MX-30 komt standaard in de kleur Ceramic Metallic en er is keuze uit twee luxe interieuropties: een modern interieur met wit ecologisch kunstleder en stoffen grijze zittingen of een industrieel interieur met donkerbruin ecologisch kunstleder en stoffen zittingen van zwart denim. Tegen meerprijs kan er gekozen worden voor drie andere kleurstellingen van het exterieur in metallic 3-tone samenstelling.

De nieuwe MX-30 is per direct te bestellen voor € 33.990. De operational leaseprijs, gebaseerd op 60 maanden en 10.000 km, begint bij € 439 per maand (excl. BTW). Voor Private Lease is dat met dezelfde looptijd en kilometrage € 515,- per maand (incl. BTW).

Deze prijs, in combinatie met de uitrusting en het formaat van deze volledig elektrisch aangedreven crossover, is ongeveer gelijk aan die van de benzine-aangedreven Mazda CX-30. Het is voor het eerst dat er geen tot minimaal prijsverschil is bij de keuze tussen een benzine of elektrische aandrijving bij hetzelfde merk”, benadruktOscar van Veen. Voor alle vragen met betrekking tot de nieuwe MX-30 en elektrisch rijden bent u van harte welkom. We maken een graag een offerte op maat, zodat u zeker weet dat u straks een van de eersten bent die in de nieuwe Mazda MX-30 rijdt.”

3 Comments
  • J. Kraan 13:50, 25/10/2019 Reply

    Offerte op maat kan dus voorlopig nog niet ivm de levering pas in september 2020 van deze nieuwe Mazda!

  • Gerrit van Oorschot 11:06, 08/12/2019 Reply

    Gezien het gegeven dat het bereik slechts 200 km is (fabrieksopgave,, waarschijnlijk in de praktijk minder) is de aanschaf of overstap naar electrisch rijden, jammer genoeg geen optie.

  • Michael 20:19, 02/08/2020 Reply

    Gave auto, €515 per maand is flink maar met de subsidie op elektrische auto’s wordt het een stuk aantrekkelijker. Je krijgt €4.000 ‘korting’ dus als je bijvoorbeeld 5 jaar privé least dan daalt het maandbedrag al met meer dan €80.

Post a Comment