Blog

Unieke laadoplossing van CubeCharging bij Freeroad

14:34 02 October in Geen categorie
0 Comments
0
  • Compact en stijlvol design van Nederlandse bodem
  • Cube-laadoplossing, verkrijgbaar in Mazda exterieurkleuren
  • Breed productaanbod: drie soorten laadpunten voor diverse doelgroepen

Almere, 2 oktober 2023. Mazda introduceert in samenwerking met CubeCharging een nieuwe laadoplossing voor het zorgeloos laden van iedere Mazda met een stekker, zoals de Mazda CX-60 Plug-In Hybrid of Mazda MX-30. Met de laadstations van CubeCharging kan ieder huis of bedrijf worden voorzien van een slimme laadoplossing vol innovaties en met een compact design, van Nederlandse bodem. De Cube biedt de mogelijkheid om de auto met een snelheid van maximaal 22 kWh (Cube Smart) op te laden. Dat maakt deze laadoplossing toekomstbestendig en geschikt voor alle oplaadbare auto’s.

Bovendien is het merendeel van de laadoplossingen standaard uitgerust met load balancing, waarbij de gevraagde capaciteit in huis automatisch wordt afgestemd op de beschikbare capaciteit om de auto op te laden. Ook wordt iedere Mazda met een stekker voortaan door Freeroad standaard geleverd met een Mazda Laadpas, waarmee bij openbare laadstations en snelladers in Europa kan worden geladen.

 Unieke laadpropositie voor Mazda klanten van Freeroad
Tim Brandt van Freeroad: “Elektrisch rijden is niet meer weg te denken in onze regio. Het ontzorgen van onze klanten en dus een totaaloplossing bieden bij Freeroad, staat bij ons op één. De samenwerking met Cube past perfect bij Freeroad, want net als bij Mazda, combineert Cube unieke technologie met een prachtig design. Het feit dat je jouw Cube zelfs kunt krijgen in de kleur van jouw Mazda, bijvoorbeeld de herkenbare Mazda-kleur ‘Soul Red Crystal’, zorgt voor nog meer eenheid en is een ware eyecatcher bij jouw woning of bedrijf.

Een zakelijke of particuliere totaaloplossing

Freeroad biedt met CubeCharging een totaaloplossing voor de klant. De Cube Basic heeft een laadcapaciteit van maximaal 6,4 kW en is verkrijgbaar vanaf € 1.695,- incl. btw[1] en montage aan de muur. Dit laadpunt is het meest geschikt voor mensen die het stroomverbruik niet hoeven te reguleren omdat ze genoeg stroomcapaciteit ter beschikking hebben in het huishouden.

De Cube Basic is verkrijgbaar vanaf € 2.025,- incl. btw en montage aan de muur. Dit pakket is inclusief Load Balancing, waarmee ten alle tijden wordt voorkomen dat de hoofdzekering in de woning wordt overbelast.

De derde optie is de Cube Smart voor een prijs van € 2.250,- incl. btw en montage aan de muur. Bij dit pakket hoort een data-abonnement van € 86,40 per jaar, incl. btw. Dit pakket biedt, naast load balancing, bovendien de mogelijkheid om automatisch de stroom die is geladen te registreren, evenals het doorvoeren van updates op afstand. Voor zakelijke rijders of ondernemers biedt dit laadstation de mogelijkheid om de kosten automatisch te verrekenen met de werkgever of eigen onderneming.

Bij alle Cube-opties kan de klant het laadpunt vergrendelen met een laadpas. Bij de Cube Smart is men bovendien verzekerd van service op afstand én krijgt men inzicht in het stroomverbruik. Cube biedt een basis installatiepakket voor montage aan de muur, inclusief tot 1 meter graven en bestraten. Daarnaast is er ook, tegen meerprijs, montage aan een RVS designpaal mogelijk. Na aanvraag van de offerte bij de Mazda dealer neemt CubeCharging contact op met de klant om alle wensen, mogelijkheden en bijbehorende kosten te bespreken.

Overal en altijd laden met een unieke Mazda laadpas

Alle Mazda’s met een stekker worden bij Freeroad geleverd met een Mazda laadpas. Hiermee laadt de klant niet alleen comfortabel thuis, wanneer er is gekozen voor een Cube laadpunt, maar werkt de pas ook in de rest van Europa. Dit kan bij zowel publieke laadpunten als snellaadpunten, zoals Fastned.

Overal en altijd laden met een unieke Mazda laadpas

Alle Mazda’s met een stekker worden bij Freeroad geleverd met een Mazda laadpas. Hiermee laadt de klant niet alleen comfortabel thuis. wanneer er is gekozen voor een Cube laadpunt, maar werkt de pas ook in de rest van Europa. Dit kan bij zowel publieke laadpunten als snellaadpunten, zoals Fastned.

De laadoplossing die Mazda biedt in samenwerking met CubeCharging is zowel bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mazda te verkrijgen. Tim Brandt van Freeroad: Voor meer informatie over de laadstations van CubeCharging, zie www.mazda.nl/elektrisch-rijden/mazda-aanbod-laadpaal of kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie over deze unieke laadoplossing en ons Mazda modellengamma. Het team van Freeroad heet je graag welkom.

[1] De Cube Basic wordt standaard geleverd in blauw. Voor € 71,40 incl. btw is de Cube leverbaar in elke RAL-kleur. De prijs voor de basisinstallatie is een stelpost o.b.v. een gemiddelde installatie bij een thuissituatie. De voorkeur gaat uit naar een online schouw, omdat in de praktijk blijkt dat er bij de installatie geen verrassingen aan het licht komen. De prijs van € 1.695,- incl. btw is een installatie van het laadpunt tot 10 meter afstand van de meterkast, inclusief tot 1 meter graven en bestraten.

 

No Comments

Post a Comment