Blog

Verkeersschool Attent kiest voor Freeroad Mazda

07:41 24 September in Nieuws
0 Comments
0

Steenwijk, 21 september 2020. Met vijf gloednieuwe Mazda CX-30’en en een zesde onderweg heeft Verkeersschool Attent haar voertuigenpark op fraaie wijze een facelift gegeven. In de zoektocht naar een betrouwbare invulling van de autovloot vond oprichter Arie Vroege bij Freeroad in Zwolle een voorbeeldige samenwerking. ‘Samen op weg’ om ook in de toekomst met veel plezier leerlingen naar hun rijbewijs te begeleiden.

Verkeersschool Attent werd in 1982 opgericht door Gea en Arie Vroege en is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende verkeersschool in de regio Steenwijkerland. Met ook Elmar en Linda Keetman inmiddels aan het roer beschikt de rijschool over veel mogelijkheden en expertise om de ideale reis naar het rijbewijs uit te stippelen en veilige en sociale verkeersdeelnemers op te leiden.

Met vestigingen in Zwolle en Almere bedient Freeroad voor het merk Mazda de verzorgingsgebieden van de Regio Zwolle en Flevoland. “De Mazda CX-30 is een klasse apart”, aldus Tim Brandt, directeur-eigenaar van Freeroad Zwolle. De crossover is een schoolvoorbeeld van de veelgeprezen vakmanschap van Mazda, zowel van buiten als van binnen. Tim doelt hierbij op de bijzondere kijk op design en technologie waarmee Mazda de voorbije jaren én in de toekomst ultieme auto’s kan verwezenlijken. Dat haar slogan ‘Drive together’ overeenkomt met het ‘Samen op weg’ van Verkeersschool Attent kan geen toeval zijn.

No Comments

Post a Comment