Blog

Wereldpremière: volledig nieuwe Mazda3 op Los Angeles Auto Show 2018

15:57 08 November in Nieuwe modellen
1 Comment
0

Waddinxveen, 8 november 2018. Mazda Motor Corporation trekt op de komende Los Angeles Auto Show 2018 voor het eerst het doek van de gloednieuwe Mazda3, de eerste exponent van de nieuwe en zevende generatie Mazda’s, voorzien van een verder ontwikkeld Kodo design en van compleet nieuwe techniek. De wereldpremière van de gloednieuwe Mazda3 markeert het begin van een periode met auto’s van Mazda die nieuwe dimensies van rijplezier zullen bieden aan een breed publiek over de hele wereld.

De compleet nieuwe Mazda3 laat een meer volwassen interpretatie van het Kodo-design zien, dat de essentie van de Japanse esthetiek belichaamt. Tegelijkertijd zijn de fundamentele prestaties van de auto naar een nieuw en hoger niveau getild. Met de nieuwste generatie SKYACTIV voertuigarchitectuur kunnen inzittenden optimaal profiteren van hun natuurlijke evenwichtsgevoel en de nieuwste SKYACTIV motoren bieden responsieve controle van de auto in elke rijsituatie.

De Los Angeles Auto Show 2018 is open voor het publiek van 30 november tot en met 9 december. Mazda geeft op de eerste van de twee persdagen, 28 november, een persconferentie, waarin de nieuwe Mazda3 zal worden onthuld.

1Comment
  • EB 20:00, 01/12/2018 Reply

    Erg benieuwd of de prijs wordt van de GT-M uitvoering gelijk blijft aan de huidige. Dan is het zeker een schitterende auto in dot segment die het de concurrentie erg moeilijk gaat maken!

Post a Comment