Mazda MX-30

”De 100% elektrische crossover van Mazda”

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

 

Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is bij Freeroad in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts €33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf €82 bijtelling in 2020.

 

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

Freeroad - Mazda MX-30 first edition

First edition

“Zo­als onze de­sig­ners hem be­doeld heb­ben”

De Mazda MX-30 First Edition is precies zoals onze ontwerpers hem bedoeld hebben, met zijn speciaal ontworpen 18-inch velgen, bijzondere kleurcombinaties, keuze uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier.

Freeroad (3) - Mazda MX-30

Specificaties

“La­den zo­als jij wilt”

We hebben over elk detail nagedacht bij de Mazda MX-30. Het beste laad je hem via een (snel)laadstation, zodat je altijd en overal terecht kunt. Met een 50kW snellader is de Mazda MX-30 binnen 30-40 minuten tot 80% opgeladen. Met een 22kW laadpaal is hij volledig opgeladen in 4,5 uur.

Freeroad (4) - Mazda MX-30

Bestel direct!

“Bestel bij Freeroad: de Mazda MX-30 First Edition”

Onze 100% elektrische crossover is nu direct te bestellen bij Freeroad als gelimiteerde First Edition. Kiezen voor de MX-30 is daarmee heel gemakkelijk: voorzien van alle uitrusting die je maar kunt wensen, je kiest alleen nog en het interieur. Eigenlijk is er maar één ding minder groot aan deze elektrische crossover: de prijs.

Interesse in de nieuwe Mazda MX-30?

Heeft u interesse in de nieuwe Mazda MX-30 of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul het formulier in en dan nemen we graag contact met u op.

Vraag meer informatie aan